Oskar

Oskar

fredag den 20. april 2012

Lagersalg

I dag var det jo store børnepenge dag! Det er første gang vi får udbetalt børnepenge, og Oskar er på vej ud af str 68. Derfor passede det jo rigtig godt at der er 'Ej Sikke Lej' lagersalg i denne weekend. Vi skulle mødes med Ditte, Nanna og Sille og deres dejlige januar unger Sia, Tristan og Noah. Vi tog imod Nanna der kom med togte fra Vejle og bagefter stødte Ditte og Sille til og vi gik på Sofies Forældre hvor vi spiste frokost inden lagersalget åbnede kl 15.
 
Havde forventet kø til lagersalget, men det syn der mødte os kom godt nok bag på os alle!
Der var MEGA lang kø! På billedet her kan man se hvor lang køen var! Den grønne ring viser hvor i køen vi var, da vi fik at vide at der ikke var mere drengetøj tilbage! ØV!

Vi opgav og gik i Bruuns Galleri i stedet! Efter nogle timer  kunne vi se at der ikke var kø til Ej Sikke Lej mere og vi gik derned for at se om der alligevel skulle være noget tøj tilbage. Lidt var der da, men det vi godt nok begrænset! Men Ditte fik da købt 2 par bukser til Sia og Nanna en body til Tristan. Jeg selv købte noget rigtig fint sengetøj til Oskar :) 


 Alt i alt en dejlig dag, i rigtig godt selskab, men fryser næsten stadig tæerne efter den lange ventetid i køen!

2 kommentarer: